Hej alla glada

Mår ni bra? Själv känns livet rätt skönt just nu. Jag älskar känslan man får när man upptäcker att det börjar bli semester och att semestern bara är fyra arbetspass bort! Jag har haft ett par riktigt intensiva veckor med jobb, övningskörning, teoripluggning, träning och planering. Det är i alla fall snart över.

Jag hade världens bästa midsommarhelg. Jag hade tagit ledigt men visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag fick hänga med min vän Sofia och hennes familj ut i Skärgården på deras båt. Förra sommaren var vi ute i två veckor och det var den bästa semestern jag någonsin haft så jag var minst sagt lycklig att jag fick följa med igen. Jag har känt Sofia och hennes syster så himla länge så deras familj är som en liten bonusfamilj.
Jag blev hämtad av Micke i Torsdags efter jobbet så kastade vi oss iväg till båten och drog ut på sjön. Jag och Sofia satt ute på däck som vanligt. Vi la till lite utanför Gällnö och låg kvar där hela helgen. Vi var ett stort gäng som både tältade och låg på båtarna vid den ön. Några av Mickes vänner var gamla MC-polare till mina föräldrar också vilket var ganska kul att få reda på.
På midsommarafton tog vi en av segelbåtarna över till Gällnö där det var ett stort midsommarfirande med midsommarsstång, picknick, rosevin, bar, bad och massor utav annat skoj. På kvällarna satt vi på klipporna och spelade gitarr och drack alkoooohooool.
På lördagskvällen kom lite fler människor och då drog vid ut på en redig barrunda by BOAT. Alla var för fulla för att köra men Chrilles 15-åriga son kunde köra och var väldigt duktig på det. Jag såg ut som en riktig bonnlurk i långkalsingar och kängor med smutsigt hår men jag kom in på krogen ändå. På väg hem så var väl alla ännu mer överförfriskade och satt uppe på stjärten av båten med stulna drinkglas och dunkande musik. När kvällens chaufför drog på gasen ställde sig båten upp för att den blev så baktung och vit, tjock rök fyllde hel båten. Det såg så roligt ut när alla kollade frågandes runt på varann och sen var det ändå man såg en jäkla dimma. Om jag hade varit nykter hade jag nog varit ganska dödsorolig. Men det var jag ju inte som sagt och alla garvade arslet av sig.
En annan sak som hände var att det kom en man med pudel som lagt till vid samma ö och anklagade oss för att ha bajsat i skogen, detta gjorde honom upprörd då hans pudel hade rullat sig i en bajskorv. Vi försökte förklara att vi INTE bajsar i skogen för allas trevnad, (vi har toalett på båten, samt utedass i närheten) och att han får lugna ned sig lite. Det blev en hetsig diskussion och jag trodde att folk skulle börja slåss. Det slutade bra i alla fall, ingen kom till skada men vi skojade hela kvällen om att vi skulle hela gänget bajsa precis utanför hans båt.
Tyvärr så har jag inte tagit några bilder alls under helgen. Lite besviken på mig själv, jag måste bli bättre på det. Jag hade i alla fall världens härligaste midsommar, och det tackar jag Sofia med familj för. Hoppas verkligen att jag får följa med snart igen.


Kommentarer
Postat av: Teddy Lovejoy

Hej baby girl, love your blogg, saknar dig mycket. Hoppas vi ses snart och vi har mycket to catch up...

2012-08-29 @ 20:11:42
URL: http://blog.qruiser.com/teddylovejoy/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0