Tisdag

Whaddup.

Ligger i sängen och ska precis kolla på det nya avsnittet av "the walking dead". Jag var och hämtade ut biljetter till HAIR som jag ska gå och se på Tisdag med Kjell-Åke. Ser väldigt mycket fram emot det. Sen fick jag reda på här om dagen att mitt silverhalsband som jag har specialbeställt nu går att hämta ut. Så det ska jag fixa imorgon. Sen är jag ledig på Torsdag och då ska jag träffa en väldigt trevlig person och gå på bio.
Men god natt på er. 

20e bilden: En bild på dina närmaste


Världens finaste tjejer

Här är mina ögonstenar. Älskar dessa töser. Har funnits i deras liv sen de låg i magen. Kan göra vad som helst för dem! Maja och Sandra. Mina gudföräldrars barn :)


Personalfest

Är hemkommen från personalfest med mina roliga kollegor. Vi har spelat bowling och ätit på Stekpannan på Söder. När jag kom hem efter att ha krigat i regnslusk så hade jag kladdkaka och mjölk i kylskåpet som väntade på mig. Underbart.


Sista

Jobbar nu en dag till och sen kan jag se fram emot en ledig helg. Behövs verkligen..... Tränade skivstång med Victoria efter jobbet. Vi umgås inte ofta så det var sjukt kul att träffa henne idag. Sen har Chrille skrivit på min banan igen ;)


Onsdag

Jag sitter och kollar på sista avsnittet av Bonde söker fru. Det är otroligt spännande..
Ser verkligen fram emot helgen. Jag ska nämligen på min gudfars 50-års fest på Lördag som säkert kommer att bli superkul och sen på Söndagen ska jag på personalfest. Sen är det lön också. Min kära far fyller år den 25 så då ska jag åka hem till honom med en fin present.
Sen så har jag fått min ledighet i jul beviljad. Det gör mig skitglad faktiskt. Jag ska åka ner till landet och ha supermysigt.

Har någon sett reklamen för AC3 comfort? Det är en slags rövsalva tror jag. I reklamen säger de att den lindrar mot analklåda m.m Sen filmar de en tjej som står i en skog och drar sitt arsle upp och ner längst ett träd?
Vad är det för sjukt som de har kommit på? Vad i denna reklam får mig att vilja köpa det här?
Vad gör hon? Kliar hon sig mot trädet eller. Själv tycker jag att det är en obehaglig reklam.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Bonde söker fru. Kommer säkert gråta. Hare

18e bilden: En bild på din fritid


Haha. Ovanligt på bild med mig med gitarren eller? Kan väl avslöja att jag inte har någon vidare fritid.
Nej, jag skojar bara. Jag gör massa roliga saker.

17e bilden: En ovanlig bild


En gammal bild på när jag fastnade i Larsbergsgaraget. Ganska ovanlig va? Och kul att tjejen bredvid bara står där, haha...... Help me liksom.

Lördag

Hej.

Sitter och myser i soffan som vanligt. Dagen har bjudit på jobb, träning och inhandling av matvaror. Haha. Kul dag va? Nej men jag tycker om stämningen på jobbet på helger, det gör jag verkligen. Vissa människor kan verkligen få mig att smila från öra till öra. Sen hände något mot slutet av dagen som gjorde mig lite upprörd (jag kanske överreagerade lite..). Men det var tur att jag hade bokat spinning för då kunde jag verkligen "spinna" bort mina aggretioner. Träning är skitbra om man är lite arg. Man glömmer bort allt och går från gymmet glad och nöjd.

När jag var påväg hem från Kungsholmen och gymmet hade jag ett långt, roligt och givande samtal med min kollega Jenny och det var mycket trevligt med sällskap över telefon. I skrivande stund sitter jag och kollar på Så mycket bättre, det är ett av mina absoluta favoritprogram. Första säsongen var dock så bra så det är svårt att toppa med denna säsong. Tyvärr så är Timbuktu med och som de flesta av mina vänner vet så hatar jag honom. Jag försöker att tänka positiva tankar när jag hör hans horribla röst eka i mitt vardagsrum och byta kanal när han ska uppträda men jag retar mig ändå på att han är med.

Jaja, Timbuktu har inte gjort mig någonting så jag ska inte vara taskig. Nu ska jag fortsätta kolla. Hare. 


16e bilden: En bild på dig själv


En bild på mig från i somras. När jag hade långt blondt hår. Saknar mitt hår :'(

Sara!

Vilken mysig fredagkväll. Jag och Sara spelar gitarr och sjunger oss hesa och nu är det IDOL!


15e bilden: En person som du vill vara med


Tisdags

I tisdags hängde jag med Sara. Jag tog med mig gitarren till jobbet och sen möttes vi upp vid fem och åkte till Nacka Forum för att hälsa på Idolerna :)
Det var så kul att vandra runt i gallerian med min kära kusin för man såg hur alla småtjejer började viska och peka och ropa Saras namn (Sara är skådespelerska). Efter vårt trevliga besök i gallerian så åkte vi hem till henne och jammade. Jag spelade på gitarren och så sjöng vi massa bra låtar. Vi filmade allt så det kanske dyker upp någon rolig film här i framtiden. Sen vid elva fick jag skjuts hem av Saras mamma (min kära faster) och Sara gjorde oss sällskap. Jag har tyvärr inga bilder från denna roliga dag men Sara är alltid flitig med kameran så om ni kollar hennes blogg hittar ni nog en del.

I skrivande stund sitter jag och kollar på Get Smart som visas på kanal 6. Den är skitrolig. Jag är ledig imorgon så jag kan vara uppe sent med gott samvete.. Ska dock sova ganska snart för jag ska upp och jogga imorgonbitti hade jag tänkt. Puss på er.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider

Som vanligt kan jag inte välja bara en bild så det blir ett par. Bilder från när jag gick i högstadiet. Jag var alltid den som hade kamera med sig och jag har så mycket bra bilder. Älskar att sitta och titta tillbaka på den tiden för vi var ett stort gäng kompisar som hade så himla kul och hittade på så roliga saker. Saknar verkligen den tiden! Åka moped, dricka på helgerna, hänga på spelningar, busa runt i skolan, gå på roliga fester, kasta upp kuddar i takfläkten(?) och ha allmänt skoj. På bilderna nedan finner ni lite gamla goa vänner.












Damn it

Sitter på tunnelbanan. Slutade vid fyra och tränade step en timme efter jobbet på Kungsholmen. Sen visade det sig att jag har glömt mitt kreditkort i min uniform. Skitkul, verkligen! Så nu är jag på väg tillbaka för att hämta det.
Är ledig imorgon så ikväll ska jag ha myskväll. Något bra som går på tv? Önskar att jag hade haft min gitarr nu men den ligger hemma hos kusin Sara som agerar barnvakt till imorgon. Det är kul för det bevisar hur kul jag tycker det är att spela. Jag måste i alla fall förbi Ica och inhandla lite matvaror och sen ska jag bada. Hoppas alla får en trevlig kväll. Puss på er.


Tips

Jättemysig tidning! Längtar verkligen till julen.


Chrillmeister slog till igen

Och han antastar mina bananer


Rosendahl - Nyköping

Här är lite bilder från mitt landställe i Nyköping. De flesta bilderna är tagna av min mor, mäster-fotografen ;)
Försöker att åka till landet så ofta som jag bara kan! Älskar att vara på landet. Man känner sig helt superlugn och avslappnad där ute. Jag kan skrika, sjunga och skräna med gitarren hur högt som helst utan att störa någon (förutom mamma och Per kanske). Jag kan slöa runt i myskläder och osminkad och bara njuta av att göra precis INGENTING, ha ha.
Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag får åka dit igen!
Lite blandade bilder från landet...


















Söndags

image description
Har inte hunnit blogga sen i Söndags. Jag var i alla fall hemma hos farfar och Anita för att fira min kusin Martina som fyllde 19 år. Innan kalaset hängde jag lite med min kusin Saara och spelade gitarr och sjöng. Vi hade riktigt kul och bestämde oss för att ses på Tisdagen igen (igår).

image description
Kusin Martina öppnar paket och faster Sofia spanar i sin snygga pälsväst!
image description
Höll på att dö av välbehag...
image description
Sen på kvällen hade mamma och jag kul med mina iphoneappar.

13e bilden: Du och någon klasskompis


Eftersom att jag inte går i skolan så blir det en bild på mig och en kollega istället. Jag och Gustav!

Kalas

Är på väg hem till pappa. Ska träffa min kusin Sara och så ska vi spela gitarr och sjunga lite tillsammans. Är hes och sjuk som en babian men man får köra så gott man kan. Sen vid fyra är det kalas hos en annan kusin Martina. Va kul att träffa sin älskade släkt och sen kommer det att bjudas på go-fika också... Och det är inte fy skam när man är lite bakfull. Jag har köpt en fars dag present till min kära far också som han ska få. Men vi hörs seeen hare!


Skitarg på Harrys

Igår var det Skitarg på Harrys. Visste inte om det förrän sent på kvällen så det blev ganska spontant. Jag åkte tillsammans med Sofia och David och sen träffade vi massor utav gamla vänner där. Tappe var lika bra som vanligt!


Pics

Idag har jag och mamma varit och färgat ögonbryn/ögonfransar, och kollat på min bror Axel sjunga Lennon på Elverket. Grät som en stucken gris, är så stolt! Nu sitter vi och käkar på en restaurang på Lidingö :)


Fredag

Vaknade upp och hade ondare än ondast i halsen. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Fick avboka träning idag och sova ut ordentligt. Sedan satte jag igång varenda huskur jag kan, men det bästa tipset jag kan ge om du håller på att bli sjuk är BEROCCA!


FAN

Ibland är livet så orättvist! Jag förtjänar inte detta!!!!!! Helvetes fa-an också!


Do not buy this shit

För det smakar som Hawaiian Tropic sololja


Detta låter skitkul!

Ska försöka finna tid att åka förbi Älvsjömässan...


Kan aldrig lämna mina bananer ifred...

För då kommer kära vaktmästaren Chrillmeister och lämnar fula meddelanden...


12e bilden: En bild på din vardag

Fyra bilder som symboliserar min vardag.


Äta asgod mat

Träna

Jobba. (I brist på bättre bild, jag var med i DN) ;)

Hänga med min kära mor!

Söndag

Har haft en riktigt mysig vilodag idag. Ingen träning och börjar inte jobba förrän klockan 15:00 så jag har bara myst hemma hela förmiddagen. Har kollat på en massa härliga videoklipp från olika tillfällen och tänkt på bättre tider, haha. Mest klipp från min Maltaresa med kollegorna och klipp från i sommras. Tänk vad lycklig man blir av lite värme. Vad har hänt i helgen då? I fredags var jag ju hos Pea och gjorde en ny tatuering och åkte sedan med pappa för att träffa hans flickvän. Det var riktigt kul och jag gillar henne skarpt. Hon bjöd på middag i sin lägenhet och min faster och kusin Sara var också där. Vi satt på balkongen och skrattade i timmar. Vi har nämligen samma humor.
Jag skulle ha dragit ut och träffat mina kollegor efter middagen men det blev så sent så jag åkte hem och la mig istället. Sen har jag jobbat. För er som inte vet det så jobbar jag varannan helg, därför har jag vissa vardagar lediga. Det har sina fördelar och nackdelar. Mest fördelar faktiskt eftersom att jag älskar att vara ledig på vardagar.
Igår var jag och tränade med en killkompis som håller på att utbilda sig till PT. Vi körde två timmar kampsport och hög intensiv träning. Behöver jag skriva att jag knappt kan röra mig idag?


Saknar sommar. Saknar värme. Saknar skärgården. Och saknar att sitta på båttaket med Sofia och dricka Jokk och vodka.


Skulle inte sitta helt fel


Att sticka iväg till Malta nu........ En av de allra sjukaste resorna jag har gjort........

Jenny (Ted Gärdestad) älskar att bada.

Chrillmeister blev förvånad när han skulle ta en shot för då var alla slut.

Förvirrad tjej. "Malin om du undrar vart du har hamnat, så är det i poolen".

Charmörerna.

Chrillmesiter felt a little Disabled.

Jag fick sova mitt i mellan två snarkandes grisar en natt.

Tack vare vårt jobb fick vi bo på fem stjärningt hotell för 600 kronor per natt som vi delade två och två. Niiiiiice.

Om man beställde en STOR öl så fick man en tub(?)

På Malta fick jag mitt nya grymma efternamn, Linderhoooe.

Sist en gruppbild. Love you guuys!

We will speak of Malta no more.

11e bilden: En person du kan berätta allt för


Min fina bror Axel


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll


Min kollega Simona

Fredag

Min lediga Fredag kan inte vara bättre. Jag jobbar i helgen och brukar vara ledig fredagen innan då. Har precis varit på Odenplan hos min tatuerare SweetPea. Behöver jag ens nämna att det blev en till... tatuering alltså. Men den läker på för fullt nu så jag ska visa en bild när den mår lite bättre.
När jag var klar hos SweetPea så åkte jag hem och lagade lunch till mig själv och nu ligger jag bara i soffan insvept i min Chilifilt och spelar gitarr. Jag har printat massor av nya ackord så då måste jag ju skräna ett tag. Jag tror att gitarren funkar som en slags terapeut för mig. Jag blir alltid glad när jag får spela lite.
Om en timme eller två kommer min kära far och hämtar upp mig för jag ska följa med på middag hos hans flickvän. Har inte träffat henne ännu så det ska bli spännande. Efter middagen ska jag dra ut med några arbetskamrater på After Work. Jag har ju inte jobbat idag men jag får hänga med ändå! :)
En kollega till mig ska hjälpa mig att installera ett ljudredigeringsprogram på min dator och sen ska jag köpa en mic också. Vill så gärna spela min när jag spelar gitarr och lägga upp här i bloggen men jag måste ju ha rätt redskap. Nu ska jag spela vidare i alla fall. Hare



9e bilden: Någon i din släkt


Då kommer en bild på mig och min fina kusin Sara. Älskar min stora fina familj/släkt. Har en very special connection med Sarisen. Sara om du läser detta så får du den vita klänningen av mig, du passar så bra i den! <3

RSS 2.0