Lördag

Det är lördag och jag har jobbat. Sen tränat spinning. Nu ska jag åka hem till min pappa och hans blivande fruga för att äta lite fiskgratäng. (Världens godaste).
Jag har med mig lite presenter till dem från Cannes. Hoppas att de blir glada :)
Jag blir knäpp i huvudet av Sveriges väder! Haglar, regnar och solen steker om vart annat, va fa-an, man vet ju inte hur man ska klä sig?!
Det är i alla fall otroligt skönt att ha kommit igång så bra igen med träningen. Jag längtade efter gymmet på min semester, och det kan jag lova att så har det inte varit i hela mitt liv, he he. Spinningpasset idag fick mig att svettas ner på golvet!
Nu tänker jag drömma mig bort tillbaka till Cannes och Strawberry Daiquirys, och åka hem till Tina för lite fiskgratäng. Ha en fortsatt trevlig helg allihop!


Powerwalk

På grund av förkylning och feber så blev det ingen träning för mig och Christer i Cannes. Däremot blev det några powerwalks kombinerat med sightseeing. Det var så himla skönt att gå runt i bara shorts och linne istället för långa träningstights och tjocktröjor för en gångs skull! Känna värmen och komma hem för att upptäcka att man har bränt sig och är röd som en kräfta! Asnice! Här är två bilder från en pw med vackra Cannes i bakgrunden.


Tillbaka i kylan

Jag ber om ursäkt för tomrummet som har ekat här i bloggen. Jag har haft en veckas semester som har spenderats på Franska Rivieran med en kollega till mig som heter Christer. Vi har bott på ett av våra hotell i Cannes, utnyttjat vår personalrabatt lite :)
Vi har haft otroligt mysigt och kul. Tyvärr blev vi sjuka båda två och låg heldäckade en av dagarna men annars var vi uppe och tittade på alla möjliga sorters sevärdheter, promenerade nere i hamnen vid alla lyxyachter, gjorde utflykter till både Nice och Monaco, shoppade, powerwalkade, njöt av underbara middagar och massor utav annat kul. Jag har så mycket fina bilder från vår semester som kommer att komma upp här så fort som möjligt. Så länge får ni en bild på min "lyx-middag" denna Fredagskväll.
Lättfil med banan, blåbär, hallon och kanel samt en liten sallad med tomater, ruccola, tonfisk och keso.


Om det inte finns någon p-plats..

Så kan man parka rätt på trottoaren som min kära mor...

Jag var på Eco Sense Salong igår och färgade mina ögonfransar samt plockade och färgade mina ögonbryn. Jag fick ligga på en säng i en timme med täcke medan en duktig tjej höll på och fixade. Efter det tuffa träningspasset var det SJUKT skönt att bara ligga där så jag slumrade till. Resultatet blev väldigt bra, jag ska visa en bild senare. Nu blir det step!


TGIF

WHO, ledig! Firar det med att träna, haha! Jag har inte bara träningsvärk idag, jag har sjukt ont! Det känns som att någon har stampat på mina revben. Hell yeah.. Den här lyssnar jag på för att tagga inför indoor walking passet.


Cirkelfys

Jag bestämde mig för att träna på Friskis och Svettis i Hornstull idag. Jag har aldrig varit där förut och känner inte till Hornstull över huvudtaget, men jag bokade där i alla fall. När jag kom fram var det ganska svårt att lista ut vilken tunnelbaneuppgång jag skulle gå upp för och sedan vilket håll gymmet låg åt. Jag gick fel några gånger så det var tur att jag var där 30 minuter innan. Jag hittade rätt till slut.
Jag gillade verkligen Friskis och Svettis i Hornstull. Jag hade bokat Cirkelfys klockan 12:00. När jag gick in i salen så såg jag ledaren som var en kort, tanig liten stackare. Skönt. Haha, han var bara där för att ställa upp olika stationer och inte ALLS ledaren. In kommer istället en snubbe lika stor som Sveriges starkaste man. Fy fan, jag visste då att passet skulle bli skitjobbigt och jag hade verkligen rätt. Det var burpees, beer crawl, skivstänger på 40 kilo, tricepsarmhävningar, bosubollar och andra tortyrredskap. Det var ASjobbigt men samtidigt kul. Jag kommer att ha grym träningsvärk imorgon i alla fall, det är en sak som är säker. Jag höll på att DÖ dock, jag föstår inte hur mycket killar kan svettas?? Man skulle köra olika övningar på varje station i 45 sekunder. Varje gång jag komer till en ny station så var det pölar av svett överallt. Jag kunde inte sätta ner min små tassar någonstans! När vi skulle göra burpees så såg jag till min fasa, att efter att ha legat på mage i salen och sedan hoppat upp var jag helt dyblöt och tröjan helt dyngsur och det var inte ens MITT svett! Hu så äckligt! I´m going to BUUUURN that t-shirt!
Efter mitt arbetspass idag så kommer jag att vara ledig 4 dagar, som sagt. Jag har inte planerat så himla mycket. Jag ska försöka att ta det lite lugnt och bara slappa. Överblick:

Fredag:
12-13 Träna Indoor walking på Friskis City
13:45 Färga ögonfransar samt plocka och färga ögonbrynen på Eco Sense Salong
Kvällen Eventuellt träffa mina bästa vänner Sandra och Sofia

Lördag:
16:30 Träna Step på Friskis Kungsholmen

Söndag:
14:00 Släktkalas med Linderholmklanen hos kusin Sara i Tumba

Måndag:
13:15 Gratis make up-rådgivning på Body shop fältöversten
18:00 Middag i Gamla Stan för att fira Per och Emma som fyller år

Utöver detta så kommer jag inte att göra NÅGONTING annat än att ligga sunkig under mitt täcke med laptopen på magen och titta på diverse nedladdade tv-serier och filmer. Jag kanske inte kommer att skriva hur mycket som helst under dessa dagar men något inlägg lär jag väl lägga upp. Ha det så bra annars :) Kram från Malin


Dagens låttips

Är på väg till Friskis och Svettis Hornstull för att köra cirkelfys. Det ska bli askul! Sen blir det jobb efter det. SISTA dagen!! Sen är jag ledig 4 dagar. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag ser fram emot det.


Räksallad

Jättegod och enkel matlåda. Ägg, räkor (jag använder frysta skalade), avokado, morötter, paprika, rödlök, sockerärtor och valfri grönsallad. Lyxmat.


Två dagar

Nu är det bara två dagar kvar till 4 dagar ledigt. Jag längtar så jag håller på att dö. Är på väg till jobbet nu för att äta lunch, jag har precis varit och kört thaiboxning. Jag tror att mitt lår sträcktes efter den brutala stretchingen. Jag bara kände hur någon muskel SPRACK inne i låret. Obehagligt!
Till frukost åt jag..... *trummvirvel* GRÖT! Asgod med blåbär, kiwi, granatäpple, kanel, keso och lingonsylt. Åt ett ägg till det också.


Shit

Måste dela med mig av detta som jag kom på här om dagen. Jag hade slut på både kanel och äppelmos när jag skulle göra min gröt på morgonen. Däremot hade jag lingonsylt men det passar inte så bra ihop med frukt. Jag blandade iaf ihop min gröt och hällde i massor utav blåbär. Sen blandade jag 1 msk lingonsylt med keso och hade till. Det blev skitgott! Varför kom jag inte på det tidigare? Det kan man köra på om man är sötsugen också.
Till gröten käkade jag mina finn crisp med kalkon.


Min lunch

Ingen kan vara lyckligare än jag att det är så varmt och på väg att bli sommar. Det om något peppar mig så otroligt mycket att träna hårdare och äta nyttigare. Denna sommar är den förta sommaren som jag kommer att vara smal och snygg. Och stark som en jävla björn! Jag var inte och tränade på gymmet idag utan tog bara en kort promenad på 30 min i raskt takt från mitt hus till Ropsten. Kommer eventuellt att promenera samma sträcka tillbaka ikväll efter att jag har slutat. Nu när det är så här härligt väder så kommer jag börja jogga utomhus igen. Tur det för jag är så jäkla trött på löpbandet. Ska bli skönt att komma ut i naturen igen. Jag måste börja jobba mot mina mål, har nämligen anmält mig till både vårruset och tjurruset. Jag åt en jättelätt och god lunch innan jag stack.
3 dl lättfil med blåbär, granatäpple, jordgubbar, russin, kanel och lite kokos. En liten grönsallad med morötter och keso till det. I am in heaven sometimes, så jäkla gott. Ha en trevlig dag allesammans, nu är det dags för mig att jobba lite.


Simonas tavla

Jag älskar Simona. Jag har ställt hennes tavla på jobbet i helgen och sedan skickade jag ett sms att berättade att hon kunde plocka upp den på Måndag efter mötet då hon var ledig i helgen. Kvinnan hoppar in i bilen och åker och hämtar den redan på Söndagskvällen för att hon var så otålig. Hon skicka dessa två bilder senare. En på hennes son inne i kontoret på jobbet med tavlan och en när den står fint på byrån, i väntan på att få komma upp och hänga på väggen. Haha, det gjorde min kväll.


Vår

Kollade på termometern. 10 + och sol. Ååååh, det är vår för fan! På med vårjackan och mina RayBans. Pumpa sommarmusik i mobilen. På väg till ett power-yoga pass. Så blir det jobb efter det. Den här låten påminner mig om sommar.


Ensidig kost

Haha, det kan tyckas verka som att jag har en ensidig kost kanske. Men jag älskar gröt så måste äta det minst en gång per dag. Imorse blev det denna fina tallrik nedan med färska jordgubbar, blåbär, lite äppelmos och keso med kanel. Jordgubbarna är sjukt billiga just nu så då måste jag passa på. Så blev det två finn crisp med pesto-Philadelphia, kalkon, bladspenat, tomat och paprika.


Lite jobbigt

Vet inte riktigt hur jag ska agera. Det händer så mycket just nu för mig privat som jag helst inte vill skriva ut här i bloggen. Jag har ingen som jag kan prata om detta med och ingen som vill sammarbeta eller hjälpa till. Känner mig helt hjälplös. Jag vill bara flytta från det här landet ett tag och leva mitt liv. Hoppas att allt ordnar sig. Jag orkar inte det här. 

Nu är den klar!

Simona kommer att få se det färdiga resultatet på måndag!


Så fin

Älskar denna


Shopping

Jag hittade tre fina plagg på Gina Tricot idag. En bustierliknande sak i svart och vitt, ett väldigt tunnt linne med fransar och en helt vanlig vit t-shirt. Sen hittade jag Victoria Secret produkter inne på Parelle så jag fick med mig två stycken rosa läppglans och två stycken Body Mists. "Love Spell" och "Mango Temptation".
Efter shoppingen så åkte jag hem och lagade lite gröt. Jag målade klart tavlan till Simona och kollade på andra säsongen av Prison Break på datorn samtidigt. Till middag blev det min nyttiga pizza och sedan lagade jag lite matlådor till helgen. Eftersom att jag ska jobba 20 timmar i helgen så kommer jag inte äta många mål hemma. Jag ska gå upp kl 7 och ta en promenad till Ropsten för att sedan äta frukost på jobbet så nu är det läggdags för mig.


Lite fattigare, lite lyckligare

Wow! Farsta Centrum överskred mina förväntningar. Min nya favorit. Kommer åka därifrån lite fattigare men även lite lyckligare precis som rubriken talar om :)
På Parelle kunde man köpa Victoria Secret så därinne gick jag lös. Sen hittade jag lite fina sommarplagg inne på Gina Tricot. I Carlings skyltfönster hängde t-shirten nedan som jag tyckte var askul. Nu bär det av hemåt för lite gröt och te.


Dagens låttips

Går på repeat


Smoothie

Eftersom jag inte ska åka direkt hem efter träningen så hade jag med mig en asgod smoothie som jag drack på tunnelbanan. Det är ju viktigt att få i sig något att äta direkt efter man har tränat så kroppen får näring. Helst inom 30 minuter. Jag brukar bara ta en banan men sen åker jag hem och käkar på en gång. Man kan också ta ett ägg eller en proteinshake eller något sådant. Eftersom att jag hatar proteinshakear så gör jag aldrig någon sån. Däremot gjorde jag denna smoothie som faktiskt kan hålla sig fräsch i en timme medan man tränar. Det är 2 dl lätt vaniljyoghurt, frysta hallon och en halv banan. Haha, hann typ dricka upp hela innan jag tog bilden, sorry.


Fredag

God morgon!
Jag sov 10 timmar i natt och mår hur bra som helst. Sitter på gymmet och om tio min ska jag in och köra step. Sedan ska jag åka till Farsta Centrum föratt hämta en body mist som jag har beställt från VS på nätet. Man kunde välja mellan att hämta sina produkter hos deras ombud i Farsta gratis eller betala frakt 50 spänn och hämta i Lidingö Centrum så då valde jag Farsta. Jag vill ändå kika på deras Centrum som tydligen ska vara väldigt bra. Sen ska jag hem och måla lite. Jag visar sen vad jag köpte!


Chanel

Jag fick detta fina läppglans av min underbara pappa när han och hans blivande fru Tina kom hem från en kryssning för ett tag sedan. De har verkligen fångat mig i ett litet nötskal!


Helt tom!

Jag känner mig så ledsen just nu. Min vän Maki som jag älskar av hela mitt hjärta och trivs så himla bra ihop med ska flytta till Japan. Japan!!!
Hon kommer lämna mig om mindre än en månad för att bo i Tokyo i minst ett år. Det gör mig helt hjärtekrossad. Jag kommer sakna henne så otroligt mycket.
Samtidigt är jag ju såklart glad för hennes skull, det är ju hennes hemland och hon kommer få bo nära sin familj och sådär men jag är fortfarande ledsen! Jag har lovat att komma och hälsa på henne, vilket jag absolut kommer att göra, jag har alltid velat åka till Japan. Nu ska jag försöka sluta tänka på detta och göra det mesta utav denna månad som jag har kvar med min kära Maki!


Min nya favorit

Så himla god


Kunglig frukost, not

Imorse upptäckte jag till min stora fasa att både keso, lättyoghurt, havregryn och kesella var slut. Det fanns en burk kesella men that was it. Ni kanske har märkt att jag lägger ner mycket tid på min frukost, det målet är skitviktigt för mig. Det är det bästa målet på hela dagen. Din frukost är grunden för hur hela dag kommer bli! Dålig frukost=dålig dag, bra frukost=bra dag. Inte alltid kanske men oftast. Jag kunde inte göra en smoothie och kunde inte göra gröt. Disaster!
Jag tog i alla fall min burk kesella och mixade med massor utav frysta bär. Hela grejen fick glasskonsistens så jag fick äta det med sked. Helt ok, men jag saknade min gröt. Till det blev det 2 ägg med kaviar, berocca och vaniljte med massor utav citron. Jag har precis varit på Step, (vilket var sjukt jobbig när träningsvärken från thaiboxningen fortfarande sitter i. Nu bär det av hemåt, jag ska göra min nyttiga pizza till middag. Sen ska jag mysa lite, jag är ledig imorgon och kan vara uppe sent. Lyx!


Ny krydda

Sitter med mamma och Per och tittar på Top model. Per skrattade åt oss för att vi såg likadana ut med rosa träningströjor och svarta träningtajts. Haha, när jag satt på bussen så glömde jag att hoppa av bussen. Så jävla jobbigt! Fick åka med till nästa station så då passade jag på att handla lite på Ica. Gjorde fiberhavregrynsgröt till middag med färska jordgubbar, blåbär, keso och kanel. Köpte en ny Philadelphia ost med tomat/pesto som var så himla god! Åt den med finn crisp och tomat och sedan hade jag även ett ägg till. Sen måste jag tipsa om en ASNICE krydda, pepparkakskrydda. Den smakar pepparkaka och är jättegod att blanda med keso, kesella eller frukt. Love it!


Sinas Mahdi

Den här tavlan gjorde mig till kändis på jobbet ;)
Jag målade den till min kollega Sina, hans fru Mahdi väntar barn så jag har målat av henne. Gjorde den som en överraskning till honom och både han och hans fru blev mycket glada vilket är jättekul! Den passar så fint in på deras vägg också.


Muay Thai

Jag var och provtränade på en ny anläggning idag, bara för att testa. Denna ligger väldigt nära mitt jobb och har fler träningstillfällen än klubben som jag kör på just nu. Dock så var det inte lika jobbig träning som jag är van vid nu så det var ett stort minus. Jag vill ju känna att jag är helt slut när jag har tränat.
Mina kollegor tyckte att jag såg rätt borta ut, märkte att jag var helt slut så de avrådde mig från att träna. Så fort jag kom ifrån jobbet började jag må bättre så då kändes det bra att dra och träna. Oj, va svårt det blev nu. Jag gillade tränarna på det här stället. Jag fick mycket bra tips och råd. Jaja, jag ska tänka på saken, man kanske kan träna på två olika anläggningar....
Jag kom förresten på att jag inte har druckit en droppe alkohol sen den 16 december. Varför? Det har jag inte tänkt på. Jag har inte känt något behov av det... Och nej, jag har absolut inte blivit någon tråkig nykterist eller något sådant men det har ändå varit rätt skönt att vakna upp utan huvudvärk och gårdagens smink på helgerna. I sommar lär det bli ändring i alla fall, en av mina favoritsysslor på sommaren är nämligen att ta något glas vin på en uteservering.

Nu sitter jag på bussen på väg hem för att äta middag och umgås med min mamma som jag älskar mest av allt! Jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma. Glöm inte bort att berätta för din mamma hur mycket du älskar henne! Ha en trevlig kväll!


Sexy and I know it

Asbra träningspass! Dryper utav svett. Man märker verkligen hur viss musik/vissa låtar som man tycker om får än att köra järnet och ta i extra. Den här låten gör mig så jävla taggad!

"Girl, look at that body"
"I work out ;)"


Måndag igen

Så var helgen slut. 2 veckor kvar till nästa! Men sen drar jag utomlands så det ska jag nog klara av!
Just nu verkar det som vi har Contagion på jobbet! Precis ALLA är sjuka och jag är så rädd att jag är next på tur att drabbas av diverse sjukdomar.. Jag bunkrar upp med Alvedon, ingefära, apelsiner och alla min vitaminer. Bäst är Berocca. Jag är på väg till träningen som vanligt, det blir spinning idag. Jag har en omänsklig träningsvärk i arslet från igår men vi får hoppas att jag lyckas bra ändå, haha.
Imorgon ska jag faktiskt provträna på en ny thaiboxningsklubb där man kan köpa månadskort. Hoppas verkligen att den är bra! Här är en bild på dagens mellanmål. Lättkesella med färska jordgubbar och kanel.


Död

Jag säger bara... Oh my god...
Jag hade inte bokat någon biljett till zumban. Jag trodde att det skulle finnas gott om biljetter kvar, eftersom att det är Söndag och allt.. När jag kommer fram till gymmet, efter att ha K-U-T-A-T järnet, så tas den sista platsen precis framför näsan på mig av en annan lycklig kvinna. Så jävla typiskt. Jag bestämde mig för att köra intensiv gympa, som skulle börja en halvtimme senare och så körde jag löpband och kettlebells tills passet började. Det där passet var verkligen inte att leka med.... Det var nog det jobbigaste jag gjort. Hade jag vetat att det skulle vara SÅ jobbigt hade jag EJ svingat järnkula i en halvtimme.
Men.. Nu efteråt känns det jävligt skönt. Mycket bättre än zumba ;)

Jag sitter förresten på samma tunnelbana som galna Jesus-tanten. För er som inte vet vem det är, hon är youtube-kändis. Hon skriker om Jesus och är jävlig. Hon sa någonting om bananer när hon vankade förbi mig. Jag satt och åt en banan. Nu blir det en smoothie på lättkesella för mig när jag kommer hem, jag har varit så onyttig i helgen så att jag får ångest! Men så är det ibland.


Äkta människor

Idag kl. 21.00 kommer min underbara kusin och vän vara med i Äkta Människor. Jag har längtat efter den här dagen i 7 veckor ;)
Det ska bli så himla spännande att kolla. Så glöm inte bort. På SVT!


Dagens låttips

Denna är så jävla bra att jag svimmar av. Om inte Loreen tar hem detta så kommer jag aldrig mer att kolla på melodifestivalen! Låten kommer garanterat att spelas överallt i sommar!


Mysigt

God morgon.
Jag ligger i soffan och totalnjuter av solen som lyser in genom fönstret. Jag kollar på tv och gör absolut ingenting! Sådana här dagar älskar jag verkligen mitt liv!
Jag har precis kommit hem från en shoppingdag med pappa och Tina i Täby Centrum. Vi hade så himla mysigt. Jag är så glad att pappa har träffat Tina! Hon är en pärla!
Jag hittade lite träningskläder och en jättefin svart klänning som pappa köpte till mig. Sen hittade jag en underbar långkjol som Tina köpte till mig. Tänk vad lite nya kläder kan göra en lycklig. Vi åt även en god lunch, kyckling med cashewnötter. Sen skjutsade de hem mig igen. Nu ska jag snart åka in till stan och träna zumba.

Igår var jag ju på en dagskryssning till Åland. Vi hade så otroligt mysigt. Jag, mamma, Per och Axel tog bussen från T-Centralen till Kapellskär och hoppade på båten där tillsammans med min mormor, morfar, morbror och hans familj. Vi åt en ASGOD buffé, (jag var riktigt onyttig) och massor utav godis efter det. Vi dansade och shoppade i tax-freen. När båten stannade i Kapellskär igen så tog vi bussen tillbaka till T-Centralen och åkte hem. Det var kul att träffa min morbrors nya tjej och hennes dotter. De var väldigt trevliga. Nu är det zumba-time för mig. Ha en trevlig kväll!


På väg till kryssning

Going on a cruise! Min morfar fyllde 75 år i Torsdags så nu ska vi fira. Med massor utav krubb.


Nice


Denna spetsklänning har jag precis klickat hem och pröjsat på chicy.se.
Den kommer att sitta som en smäck i sommar. Nu behöver jag bara brännan to go with it!

Usch

Jag hatar att behöva gå igenom Centralen varje dag för att ta mig till jobbet. Särskilt jobbigt är det på FREDAGAR! Det är så jävla mycket folk, och de beter sig som djur! Trängs, är i dumma i huvudet och bryr sig/kan inte normerna i kommunaltrafiken. Sen hatar jag äckliga plankare också. Jag har länge funderat på att ha med mig en vätska av något slag som jag kasta över axeln om någon jävel försöker komma bakom mig. Vänta bara, nästa gång jag råkar ha en kaffe i handen samtidigt som någon ska planka in med mig så kommer han att få känna att han lever!!!! Im pissed!!!
Okej, försöker att lugna ned mig. Är på väg till gymmet. Träning = terapi. Sen ska jag hem till Fredagsmys med min mamma och Per. Ha en trevlig helg allesammans!


Fredags pop


Thank god it's Friday

Sitter på bussen som åker över Lidingöbron och solen bara skiner! Jag önskar att jag hade mina nya RayBans just nu! Det tar emot att tänka på att jag är på väg till jobbet, att man ska sitta inne i 8 timmar och sen när man slutar så har solen gått ned igen.. Haha.
Någon som såg på Biggest Loser Sverige igår? Det är så himla mycket tråkigare än den Amerikanska, men jag kollar ändå. Robban fick åka hem och det tyckte jag var tråkigt.

Frukosten idag var mycket enkel, två ägg (ett av dem missbildat) med kaviar, hallonsmoothie gjord på lätt vaniljyoghurt och lättkesella samt frysta hallon, ett glas vaniljte och mina vitaminer.


Stolt

Tänkte tipsa er som tränar på Sats om min duktiga vän och kollega Gustav som nu är Personlig tränare.
Ni kommer inte att bli besvikna :)
Jag kommer aldrig att svika Friskis och Svettis dock men mig får han lov att träna gratis ;) hehe.


Gustav och jag (gammal bild)


Nice påse

Hejsan!
Påväg till träningen så gick jag förbi ett gäng tjejer som delade ut rosa påsar från en träningstidning som jag verkligen gillar. Eftersom att jag ÄLSKAR allt som är gratis så dök jag in i havet för att säkra mig en gratis-påse. Jag kollar på tjejen som ger mig påsen och känner igen henne. Det är chefredaktören för hela tidningen. Jag är iförd träningskläder och osminkad. Ser förjävlig ut helt enkelt.
Chefredaktören ser väldigt glad ut, säger att jag ser pigg och hurtig ut och undrar om jag kan ställa upp på en bild till tidningen. Jag vill verkligen INTE, haha, när jag ser ut på detta vis men känner att jag inte riktigt kan knycka en påse och bara dra. Så jag ställer upp på en bild. Och utger mitt riktiga namn. Bilden blev skitful verkligen!
Hoppas verkligen inte att den har en central del i tidningen. Jaja, påsen innehöll en Vitamin Wells med Stevia som jag länge velat testa så det fick det vara värt. Jag fick även en powerbar och en påse nötter. Jag räknade ut att de innehöll mer kalorier än en daimstrut så jag gav bort dem till kollegor. Men det var ändå kul att få gratis prylar. Spinningen gick väldigt bra. Det droppade svett om mig och det är så otroligt skönt att känna att man verkligen har kämpat! Ha en trevlig kväll, nu är det dags för ett jobbpass för mig.


Lyxfrukost

Jag längtar till helgen. Bara två pass kvar till två dagars ledighet. Helgen bjuder på Ålandskryssning och förhoppningsvis träffa min pappa lite också. Idag blir det lunchspinning. Jag har brutala blåmärken efter thaiboxningen så måste låta dem läka.

Dagens frukost vart en riktig lyxfrukost. Lättfil med färska jordgubbar, banan och kanel samt finn crisp, 1 knäckebrödsmacka med keso, skinka och tomater.


RSS 2.0