Internskämt

När jag var på Malta med mina kära jobbarkompisar så var jag 20 kilo tyngre än vad jag är nu. Vad jag har förstått så satt ett gäng av de kilona i mina bröst så då var väldigt stora. (Nu finns det inte mycket kvar, snyft)
När vi skulle åka buss in till huvudstaden en dag så hamnade vi på världens äldsta buss utan stötdämpande där man fick bestämma själv hur mycket man ville betala för att åka med. Jag var dödstrött och somnade som en sten längst bak i bussen. Minsta lilla gupp bussen passerade studsade varenda passagerare två meter upp i luften och likaså mina bröst. Mina manliga kollegor satt undrande med stora ögon hur fa-an jag kunde sova under denna tripp. När vi var framme och gick av bussen så sa jag:
-Aj jävlar, jag har ont i tuttarna!
Mina kollegor låg på marken och skrattade.
Efter den dagen har vi kallat mina bröst för Malteserna, inte bara vi som åkte till Malta utan även fler på jobbet.
Häromdagen hade min kollega Louise köpt en påse Maltesers och när hon skulle bjuda mig så brast vi båda ut i skratt och det tog ett tag innan vi lugnade ned oss.
Ser verkligen fram emot Cannes-resan som jag har bokat den 22/3. Då tar jag mina Malteser och drar!


Dagens låttips

Går på repeat


Onsdag

Igår vart det inte så mycket mer än träningen samt lite matlagning och tv-tittande. Skönt det med.
Idag har jag varit på en väldigt lärorik brandkurs i tre timmar. Efter det jobb. Jag skulle ta en promenad in till jobbet, kollade upp på Eniro att det är 9 kilometer och tänkte att 1 och en halv timme borde räcka. Jag kom till Hjorthagen och sedan var resten av vägen avstängd. Jag virrade runt som en jävla idiot och kunde inte fatta hur jag skulle gå. Efter 45 min så gav jag upp och promenerade tillbaka till tunnelbanan. Det blev i alla fall en 45 minuters promenad i härlig vårsol så jag ska inte klaga. Hann även äta mina goda squashbiffar till lunch innan utbildningen. Squash är jättegott att steka tillsammans med ägg så igår gjorde jag en omelett på 1 ägg, 1 halv squash, 3 msk keso, lite coctailtomater, skinka, paprika, champinjoner och purjolök. Till det hade jag 1 halv avokado, keso, sockerärtor och ärtskott. Jättegott!


Tråkväder och boxning

God morgon.
Det verkar som vädergudarna sket i min önskan om lite sol idag. Istället så duggar det och det är slask precis överallt. Tråkigt.
Jag åker iallafall till Kungsholmen föratt träna lite boxning. Laddade gjorde jag med min supergoda frukostgröt och nya vitaminer såklart.
Kokade fibergryn och blandade med keso, äppelmos, kiwi, färska jordgubbar, blåbär och kanel.


Apoteket-shopping

Jag var förbi Apoteket innan träningen för att inhandla lite nödvändigheter. Jag har en ganska pinsam historia att dela med mig kring det faktiskt, haha...
Jag var på Apoteket Scheele för någon vecka sedan för att handla dessa prylar och fick mycket bra hjälp från en apotekare där. Hon hjälpte mig ganska länge. När jag väl skulle betala mina saker så blev mitt kort declined. Där står jag och gapar.
-Prova att dra det istället.
-Prova en annan kortterminal.
-Har ni något fel på era terminaler eller?
-Jag VET att jag har pengar på kortet.
Stackars apotekaren blev jättenervös, och bad mig efter ett tag att gå till bankomaten och ta ut kontanter. Så jag gick ut men fick så bråttom till gymmet att jag var tvungen att strunta i bankomaten. När jag kom hem gick jag in på internetbanken för att se att jag verkligen hade pengar, och det hade jag ju INTE! Så otroligt pinsamt, haha!
Jag kände mig som en av mina hotellgäster.
Jag gick inte tillbaka till Apoteket, förrän idag då.
Så jag går runt för att plocka på mig alla de saker som jag hade planerat att köpa förra gången. När jag står vid vitaminerna så hör jag en röst bakom mig.
-Hej, behöver du hjälp?
När jag vänder mig om, så är det SAMMA apotekare och jag har SAMMA kläder på mig och står på exakt SAMMA ställe jag stod förra gången hon hjälpte mig.
-Men vänta! Jag känner igen dig, utbrister hon.
Haha, jag fick jävligt bråttom därifrån...... Men jag fick iallafall med mig det som jag kom för att köpa.
Ett fint rosa läppglans från Nuxe, Bats deodorant, Berocca (bäst när man känner sig hängig), vitaminer anpassade för kvinnor och Omega 3 fiskleverolja. Nu ska jag börja tillföra lite vitaminer i mitt liv :)


Ny vecka, nya tag

Hejsan. På väg hem från träningen. Tränade veckans första pass Thaiboxning. Jag höll på att dö. Jag tror att det var värst för benen. Jag kunde inte sparka så hårt som jag ville och sådär, men ibland har man bra dagar och ibland dåliga så det är bara att kämpa vidare. Jag ska åka hem och laga en gammal favorit, nämligen Keldas Toscana tomatsoppa med färsk broccoli. Gammal bild nedan. Det blir ungefär samma minus avokado. Innan träningen var jag och handlade vitaminer och Omega 3 på Apoteket. Känns skönt att äntligen ha det klart. Imorgon är jag ledig och jag funderar på att åka till stan och gå på ett Zumbapass. Jag hoppas att det är fint väder för då kan man ju försöka att passa på att njuta av vårkänslor. Vi får se hur det blir. Men det lär ni få se imorgon om ni är nyfikna.


Bra mellis

Tipsar om ett bra mellanmål! Keso, äppelbitar, granatäpple, blåbär och kanel. Jättegott och hälsosamt :)


Och igen..

Ännu en gång är man bussens enda passagerare. Osminkad. Trött.
Det blev ingen melodifestival för mig. Jag var lite väl optimistisk när jag sa att jag skulle få vänta 20 min i Ropsten. Det var nämligen 30 min tills bussen gick när jag kom fram. Så jäkla typiskt. Jag var inte hemma förrän kl 19.00.
Jag gjorde min middag och sedan gjorde jag en kopp grönt te som jag mös med framför Biggest Loser på datorn. Jag kom också på en asnice grej! Jag hade en förpackning med hallon-kesella i kylskåpet som jag stoppade in i frusen istället. Efter en timme hade det blivit glass ;) Skitgott! Ingenting som man kan äta varje dag, men helt klart ett godkänt Lördagsgodis.
Har jag berättat att min pappa ska gifta sig med sin underbara Tina? Jag ska vara brudtärna! Så lycklig!


ÅNGEST!

Är det inte lite tidigt?!


Påväg hem

Jag är lite småförbannad, jag har inte lyckats matcha kommunaltrafiken över huvudtaget. Steppen drog verkligen ut på tiden (det var iof bara kul) och sen var jag tvungen att handla lite. Dörrarna till Ropsten-tåget slog igen rakt i fejjan på mig. 10 minuter till nästa. Kommer antagligen få vänta på bussen i Ropsten minst 20 minuter. YEY! Kul som fa-an. Det var ju precis det jag ville, haha. Jaja, när jag kommer hem så blir det hummersoppa och melodifestivalen så jag har något att se fram emot.
Min dag på jobbet var väldigt mysig. Mer att göra än vad jag trodde, men supertrevliga gäster i mängder som skulle ut och svira på stan. Kul!
Här är dagens låttips!


Tidig Lördagsmorgon

Klockan är 06.45.... På en Lördag, haha! Jag är påväg till jobbet igen. (Jag jobbade ju eftermiddag igår och kom hem väldigt sent, så jag har inte sovit så mycket). Jag gillar inte alls att jobba såna här vändpass. Ruckar jag för mycket på min sömn så är jag till slut omöjlig att föra ett samtal med. Jag har inte sminkat mig heller och jag är påväg att somna när jag skriver detta!
Vi får bara hoppas att min dag blir relativt lugn. Efter jobbet så ska jag träna Step och sedan åka hem och mysa framför melodifestivalen.
Frukosten imorse fick bli väldigt simpel. Jag gjorde den i micron. Blanda fiberhavregryn 1 dl med 2dl vatten och lite flingsalt. Häll i lite frysta hallon och värm i micron i ca 1.30 min. Servera med keso, äppelmos och kanel.
Vi hörs senare idag!


Mellanmål

Tänkte att jag skulle unna mig ett nyttigt Fredagsmys tills ikväll. Mixa keso, lättkesella och frysta hallon med 1 tsk vaniljsocker. Tips! Mixa med stavmixer. Jättegott!


Tavla till Sandra

När en av mina bästa vänner Sandra fyllde 21 år nu i Januari så målande jag en tavla till henne i födelsedagspresent. Hon blev jätteglad, vilket var en lättnad. Mina tavlor är ju väldigt speciella och passar inte alla. Bilden föreställer henne och mig. Vi har känt varandra sen vi var 6-7 år och kommer förhoppningsvis vara nära för alltid!


Fredagsmys

Dagen bjöd på lunchträning i form utav spinning klockan 12 och sedan hade jag gjort en superenkel kycklingsallad som jag åt efter. Ett hett tips. Köp en färdiggrillad kyckling på Ica och plocka av det vita köttet. 1 kyckling räcker till ca 4 matlådor. Helt underbart. Sen hade jag edamamebönor till som jag fullkomligt älskar. Resten av dagen bjuder på jobb. Hoppas att alla har en trevlig kväll


Vit klänning

Jag verkligen längtar tills jag kan springa runt ute i värmen igen i en vit klänning.


Nej!

Jag ligger och kollar på Biggest Loser USA säsong 12. Det finns INGET annat program som inspirerar mig så mycket som det programmet. Jag hade sett fram emot ett nytt avsnitt av Biggest Loser Sverige idag hela veckan, men när jag kastade mig ned i soffan kl 21.00 så var det inställt pga någon jävla tv-gala. Jag blev så jävla frustrerad! Hade man inte kunnat få någon information förra veckan? Vem fa-an vill se den här tv-galan?
Aja, haha, en vecka kvar till nästa avsnitt.
Jag gjorde en supergod middag åtminstone. Jag älskar biffar av alla slag och denna gång blev det tonfiskbiffar.

2 biffar
Blanda en burk tonfisk i vatten med 1 ägg och 50 gram fetaost. Tryck ihop två biffar och stek dem. Servera med färska grönsaker, ugnsbakade morötter, keso och tacosås. Skitgott och nyttigt.

Nu är det dags att gå och lägga sig tycker jag. Sov gott!


Tavlan artar sig

Håller på att måla en tavla till en kollega som önskat sig en. Hon gav mig fria tyglar så det var väldigt svårt att komma igång. Man hoppas ju verkligen att man lyckas få ihop någonting som passar in i hennes hem och att hon gillar färgerna.
Det var väldigt länge sedan hon gav mig pengar för duken så det känns bra att jag snart är klar med tavlan. Men det är såklart fortfarande lite saker kvar att finputsa. Vad tycks?


Mysdag

God morgon!
Jag vaknade inte av någon väckarklocka, solen lyste in genom fönstret och jag struntade i morgonpromenaden och gick raka vägen till köket för att bereda en mysfrukost. Ibland måste man verkligen lyssna på sin kropp och idag sa min kropp att jag behöver vila. Så jag kokade fibergrynsgröt och blandade i färska jordgubbar, lite banan, keso, kanel och mixade en smoothie på lätt kesella med frysta blåbär och hallon. Drack grönt blåbärste till det. Hur gott som helst. Jag har massor utav Glee-avsnitt på laptopen som jag kollar på samtidigt som jag äter min frukost. Nu ska jag försöka få ihop en fin tavla.


Ledig imorgon

Ligger i soffan framför vår nya platt-tv. Allt ser så verkligt ut med den vår nya jätteskärm! Njuter av känslan att vara ledig imorgon. Jag kan vara uppe sent och bara ta det lugnt. Jag har ingenting planerat och det känns väldigt skönt.
Eller ja, lite småsaker. Om det är sol ute ska jag ta en promenad. Sen tänkte jag städa lite, prova nya recept och försöka måla lite tavlor.
Efter jobbet idag var jag och handlade på Lidl. Jag fick två kassar med massor utav fräscha grönsaker, keso och kvarg för 200 kronor. Varorna täckte hela köksbänken så jag var tvungen att ta en bild och visa. Handla grönsaker på Lidl! Jag lovar, så fina råvaror och tokbilligt!
Sen gjorde jag faktiskt gröt till middag. Min absoluta favoriträtt, jag måste äta det minst en gång per dag.
Toppade min fibergryn med granatäpple, kiwi, färska jordgubbar, keso och kanel. Åt finn crisp med skinka och tomat och drack vaniljte till det.
Nej, nu ska jag umgås med min kära mor och titta på Sveriges mästerkock.
Ha en trevlig kväll!


God morgon

Sitter och fryser i köket trots fliesjacka och mysbyxor. Så himla kallt ute. Tur att jag kan värma mig med mitt goda vaniljte i alla fall. Ny ska jag snart åka till jobbet och sedan blir det träning som vanligt. Min ganska tråkiga vardag. Men imorgon är jag ledig från jobbet så då ska jag ha sovmorgon och sedan hitta på något kul!
Dagens frukost bestod av hallon och blåbärssmoothie med 200 g lättkesella, två stycken ägg, keso med färsk gräslök och mitt gröna vaniljte såklart.
Ha en bra dag mina vänner.


Satans jävlar!

Påväg hem från thaiboxningen. Det var riktigt jobbigt idag. Jag var förbi och vägde mig på viktväktarna innan nämligen (ja, haha jag är medlem). Jag hade gått upp 1 kilo i vikt. Fa-an! Jag blir så jävla trött på den här skiten! Nu jävlar, denna vecka ska jag vara hälsoguru. Jag tycker inte att jag gör något annat än att träna.. Aja, nog om det. Jag ska hem och göra min kalorisnåla minipizza till middag.


Dagens frukost

Ännu en dag. Klockan halv fem blir det Thaiboxning för mig så grym träningsvärk två dagar framöver förväntas. Jag ser så himla mycket fram emot sommar och sol nu så jag blir galen!
Dagens underbart goda frukost bestod av fiberhavregrynsgröt med keso, granatäpple, blåbär, kiwi, kanel och två ägg. Ett glas med grönt vaniljte till det.


Rykande sushi

How cool??
På Jappi, Drottninggatan 77


Morgonträning

Förlåt att jag inte har skrivit på typ 6 månader. Jag har haft lite mycket att göra. Men nu ska det bli ändring! Jag har startat dagen med ett styrketränings pass kl 7 imorse och nu sitter jag på bussen påväg hem igen. Det är helt underbart för solen skiner och alla är stressade och påväg till jobbet medan jag är påväg hem för att mysa med asgod frukost och tända ljus. Ha en trevlig dag!


RSS 2.0