Snart?

Funderar på en ny tatuering. Skulle vilja göra en liknande bilden ovan. Fast min skulle isåfall vara på ryggen, nere på svanken på vänster sida. Det skulle väl vara något. Just nu har jag inte så mycket pengar bara så det får vänta ett tag. Jag kom på att jag inte har visat två av mina tatueringar här bloggen. Jag ska ta bild på dem och lägga upp så fort som möjligt.


Pics


Har bara tre bilder från i Tisdags. Här är jag och Kjell-Åke.

Vi var och fikade på Espresso House.

Sen bad jag Kjell-Åke ta en bild på mig. Vad tycker ni? Mästerfotografen. Han lyckades även spela in en film.

22e bilden: En bild på en tid du saknar


Saknar högstadiet och Bodal Skola! Alla mina gamla vänner!

HAIR

Har precis sett HAIR på Stockholms stadsteater med min kära kollega Kjell-Åke. Den var sjukt bra. Älskar låtarna från den musikalen. Dock var det väldigt mycket naket... Vi satt längst fram i mitten och jag var övertygad om att jag skulle få en naken mans-snopp daskad i mitt ansikte genom hela föreställningen. Jag slapp det. Dock hittade jag en fjäder i min väska som hade legat i den manliga huvudrollens kalsonger. Nice. Sparar den som minne. Aja, helt klart mycket sevärd. Se den.
Innan käkade vi middag på Vapiano och jag hann med en timmes shopping. Nu kan jag inte ladda upp några bilder men dom kanske ni får se imorgon. Sov gott nu och puss på er.


Måndag

Sitter på bussen påväg hem från jobbet. Lyssnar på where do my bluebirds fly. Väldigt bra låt. Lägg till den på spotify.
Idag hände något mindre kul. När jag vägde mig på morgonen vägde jag 10 kg mer än vad jag gjorde dagen innan. Man kan väl omöjligt gå upp 10 kg över en natt? Jag ringde gråtfärdig till min mor och krävde en förklaring. Hon sa att det var fel på vågen, batterierna var slut. Jag frågade även runt på jobbet och mina kollegor höll med om att det är omöjligt. Jag kunde inte låta bli att känna mig jättetjock så jag gick till ICA för att köpa godis. Då kollar killen i kassan på mig med stora ögon. Sen säger han:
-Herregud, vad smal du har blivit! Du är nog den snyggaste tjejen som handlar på ICA näset!
Haha, jag tackade så mycket för komplimangen och åkte vidare till jobbet. I min matpaus sprang jag in till Pressbyrån i Centralstationen för att köpa en banan. Då kollar damen i kassan med stora ögon och utbrister:
-HAR DU GÅTT NER I VIKT?! Du måste få en ny uniform och börja äta lite! Hur mycket har du tappat?
-16 kilo, kvittrar jag stolt.
-Respekt till dig, var hennes svar.
Haha, känns som folk lägger märke till mig när jag är ute och handlar.
Kul med lite komplimanger sådär ibland.
Imorgon ska jag gå och och äta och gå på HAIR på Stockholms stadsteater med min kära kollega Kjell-Åke men innan det blir det julklappshandel! Mys dag. Ha det bra allihop.


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig


Min älskade pappa

Jag lever fortfarande

Men idag gav en god vän till mig upp. Tonern i skrivaren. Den exploderade över mig och golvet. Ledsamt att se


RSS 2.0